Persoonlijke details

Kandidaat CAUAV8603
Geboortedatum 08-04-1980

Opleidingen

1998 - 2000 Bachelor Rechten
1992 - 1998 middelbaar onderwijs

Werkervaring

01-2023 - 10-2023 DIRECTEUR COMMUNICATIE

* Ontwikkelen en uitvoeren van uitgebreide communicatiestrategieën voor de merken Peugeot, Citroën, Opel, DS, Fiat, Abarth, Jeep en Alfa Romeo. * Implementeren van processen voor evenementen zoals het Autosalon van Brussel, inclusief strategische planning, budgetbeheer en ROI-berekening. * Analyseren van het succes van communicatie-initiatieven en aanpassen van de strategie aan de hand van uitgebreide reporting.

02-2022 - 01-2023 MARKETING DIRECTOR

* Merkontwikkeling met holistische aanpak van productmanagement, pricingstrategie, commerciële acties en communicatiestrategie. * Ontplooien van succesvolle modelintroducties en reclamecampagnes in lijn met het marketingactieplan. * Opbouwen van sterke en respectvolle relaties met agencies, mediabureaus en media outlets met nadruk op kwaliteit en productiviteit.

04-2020 - 03-2022 CMO DIRECTOR

* Leidende rol in de transformatie tijdens de fusie van PSA en FCA tot Stellantis, gericht op people management en culturele integratie. * Oprichten van de transversale CMO-organisatie, implementeren van een alomvattende mediastrategie en de transitie naar een nieuw media-agency. * Managen van cross-functionele teams die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van geïntegreerde campagnes op het gebied van mediastrategie, digitale en sociale media, CRM, e-commerce en business intelligence-rapportage.

08-2016 - 04-2020 MARKETING COMMUNICATION MANAGER

* Ontwikkelen en implementeren van omnichannel-strategieën voor het vergroten van de merkbekendheid via paid en owned media, zowel offline als online. * Identificeren, creëren en optimaliseren van mogelijkheden voor het genereren van leads, wat resulteert in groei op de lange termijn en klantentrouw. * Leiden van het Peugeot Belux-team als stand manager op het Autosalon van Brussel met recordniveaus van leadgeneratie, conversie en klantervaring.

08-2015 - 08-2016 MANAGER PSA ACADEMY BELUX

* Fuseren van de Peugeot en Citroën/DS opleidingscentra, waardoor zowel technische als commerciële opleidingsprogramma's werden geoptimaliseerd. * Outsourcen van de operationele activiteiten aan Educam voor best-in-class training voor het dealernetwerk.

12-2013 - 08-2015 COACH QUALITY SERVICE

* Coaching en training van dealers op vlak van kwaliteit en klanttevredenheid voor de verkoop van nieuwe auto's in België en Luxemburg. * Uitvoeren van kwaliteitsaudits, analyse en rapportering over prestaties.

02-2006 - 12-2013 DIGITAL MARKETING SPECIALIST

* Beheren van de nationale Peugeot-websites, digital advertising en sociale media met de nadruk op het genereren van leads en conversie. * Hield prestatiecijfers bij om succes te meten en voerde A- en B-tests uit op webpagina's en e-mails om het conversiepercentage en de gebruiksvriendelijkheid van het web te verbeteren.

12-2001 - 02-2006 BEHEERDER KLANTENSERVICE

* Beheren van klantrelaties, klachtenbehandeling en opvolging van juridische dossiers als ideale leerschool om bedrijf, klanten en netwerk te leren kennen. * Aantoonbare stressbestendigheid en vaardigheid om grote workload te beheren met behoud van nauwkeurigheid en aandacht voor detail.