AutoArena Groep

AutoArena Groep

Adresgegevens

Adres:Celsiusweg 5
Postcode:5928 PR
Stad:VENLO
Land:NL
Telefoon:+31773203040

AutoArena, is het aanspreekpunt voor al uw autozaken. Wij zijn officieel dealer in de regio Noord- Limburg voor de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. <br /> <br /> De complete AutoArena Groep bestaat uit dealer- en service- vestigingen in Venlo, Venray, Panningen en Boxmeer, een leasemaatschappij ArenaLease en verhuurbedrijf ArenaRent in Venlo, autoschadeherstelbedrijven Schadenet Venlo en Schadenet Venray en een moderne autowasstraat in Venlo. Een hecht team van 160 gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar op het gebied van verkoopadvies, onderhoud, reparatie, verhuur, leasing, financiering, verzekering, verlengde garantie, schadeherstel en carwash.<br /> <br /> De complete mobiliteit is bij AutoArena in goede handen!<br /> <br /> De verkoop van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en VW Bedrijfswagens vindt u in Venlo. Voor ŠKODA nieuwe en gebruikte modellen verwijzen wij u graag naar Venray.

Vestigingen:

8

Aantal medewerkers nationaal

160

Sector:

Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's

Aantal medewekers nationaal + internationaal

160

Werkgebied

Noord Limburg

Recente vacatures van AutoArena Groep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.