Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Functies

Passie voor auto’s? Check!
Oog voor klanten, techniek en innovatie? Check!
Bereid jezelf verder te ontwikkelen? Check!


Als starter of professional staan de deuren wagenwijd voor jou open!

Bedrijfswagentechnicus

Leef je uit in een moderne bedrijfswagen werkplaats! Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de klanten weer onbezorgd de weg op gaan. Dit doe je door reparaties uit te voeren en diagnoses te stellen.

Bekijk alle vacatures

Accountmanager

Als Accountmanager Bedrijfswagens onderhoud jij contacten met je bestaande klanten en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. Jij zorgt er voor dat de klant altijd tevreden is en dat hij krijgt wat hij wilt bij een aankoop!

Bekijk de vacatures

Aftersales Manager

Als After Sales Manager of Medewerker verzorg jij het proces na de verkoop van de klant. Jij zorgt ervoor dat de klant tevreden blijft na zijn aankoop. Dit doe je samen met een team om je heen, jij zorgt dan ook dan alle processen na aankoop vlekkeloos verlopen.

Bekijk alle vacatures

Verkoopadviseur

Als succesvol Verkoopadviseur Bedrijfswagens bij Volkswagen ben je resultaatgericht en commercieel. Maar alleen die eigenschappen zijn niet voldoende, mensenkennis en auto(technische) kennis zijn even zo belangrijk!

Bekijk alle vacatures

Service adviseur

Als service adviseur ben jij de schakel tussen de klant en de werkplaats. Door goed te luisteren naar de klant weet jij wat de behoefte is en past hier de handelingen in de werkplaats op aan.

Bekijk alle vacatures

Vestigings Manager

Als vestigingsmanager zorg jij dat alles vlekkeloos verloopt binnen jouw dealervestiging. Je draagt het beleid uit die is opgedragen vanuit Volkswagen, naast het begeleiden van je personeel voer je ook bedrijfskundige taken uit.

Bekijk alle vacatures

Fleetsales Manager

Op de afdeling Fleetsales bij Volkswagen houd jij je dagelijks bezig met het professioneel benaderen van klanten en prospects voor de zakelijke markt. Als ondersteuning aan je klanten geef je service en adviezen. Netwerken is dan ook een belangrijk onderdeel.

Bekijk alle vacatures

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.