Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Kandidaat

geen
popularity
niet gespecificeerd
2-5-2024 20:15
Noord-Brabant, Finance
jagreen
per direct
0.17
Blijft u even aan de lijn? Dan vertel ik u meteen even waarom ik binnenkort uw team kom versterken. De afgelopen 9 jaar ben ik werkzaam geweest op de debiteuren/crediteuren afdeling van een meubelbedrijf. Klantcontact was daarbij voor mij het mooiste deel van het werk. Vóór mijn functie bij het meubelbedrijf ben ik jaren lang receptioniste/telefoniste geweest bij een logistiek bedrijf. Dat werk paste perfect bij mij. Ik ben communicatief vaardig, schroom er niet voor om Duits en Engels sprekende mensen te woord te staan, kan goed multitasken en houd daarbij de boel ook graag op orde. Daarnaast ben ik ook een open persoon en maken mensen graag een praatje met mij, hierdoor werd ik voor zowel klanten als collega's niet alleen als receptioniste gewaardeerd, maar werd ik steeds meer een aanspreekpunt voor allerlei zaken, zowel zakelijk als privé. Voor mij heeft de functie van receptioniste meer inhoud dan alleen 'goedemorgen', 'prettige avond' of 'ik verbind u door'. Als eerste gezicht dat mensen zien als ze binnenkomen, of de eerste stem die mensen horen als ze bellen, zorg ik ervoor dat ik representatief ben voor het bedrijf en laat ik mensen zich welkom en vertrouwd voelen. Dit doe ik door bijvoorbeeld eens oprecht geïnteresseerd te vragen hoe het met iemand gaat, of door te vragen hoe het is afgelopen met dat moeilijke proefwerk van een dochter. Daarnaast pak ik ook graag extra werkzaamheden op die buiten mijn functie vallen, omdat ik graag bezig blijf, maar ook omdat ik graag leer over andere werkzaamheden van collega's binnen het bedrijf. Met mijn enthousiasme voor het vak, mijn ervaring, mijn openheid en sociale maar ook zeker professionele houding ben ik dus precies de persoon die u zoekt! Bedankt voor het wachten. Het is geregeld; uw nieuwe werknemer wacht alleen nog op uw bevestiging, zal ik haar voor u bellen?
Om de persoonlijke gegevens van de kandidaat te bekijken kunt u eenvoudig en voordelig CV credits (10, 25 of 50 stuks) afnemen in onze webshop. Na uw keuze krijgt u automatisch volledige toegang tot de door u geselecteerde kandidaatprofielen. Facturatie van uw bestelling vindt achteraf plaats, handig toch!
CV Demografie Statistieken

Er zijn 31613 kandidaten in onze database.

Meer resultaten
Wij werken samen met o.a.
Van den Udenhout Groep Van Mossel Volkswagen/Audi Vallei Auto Groep Veenendaal Auto Hoogenboom Maas-De Koning Huiskes-Kokkeler Autogroep Bourguignon Leeuwarden B.V. Ames Autobedrijf Pouw Automotive Wealer De Waal Autogroep Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.