Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek nu

Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Ontwikkel jezelf

Schrijf je nu in!

Snel zoeken
Vacature categorieën
Benieuwd welke functies jou passen?
Binnen de Volkswagen organisatie bieden wij volop uitdagende functies.
Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

Volkswagen Bedrijfswagens

In 1947 zit zakenman Ben Pon aan tafel bij Volkswagen. Met potlood maakte hij een ruwe schets van een rechthoekige transportwagen. Een kleine drie jaar later start de productie van de eerste Volkswagen Transporter. Bijna 60 jaar geleden werd in Hannover de basis gelegd voor Volkswagen Bedrijfswagens, nu de belangrijkste productiefaciliteit voor het merk Volkswagen Bedrijfswagens. Binnen de Volkswagen-groep is Volkswagen Bedrijfswagens verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en distributie van lichte bedrijfsvoertuigen. De modellenreeks bestaat uit bestelwagens, multifunctionele voertuigen, kampeerauto's en pick-ups. Volkswagen Bedrijfswagens produceert op dit moment bedrijfsauto’s op vier locaties; Hannover, Poznań, Pacheco en Września.

Lees meer >>>

Automotive Vacatures
Autoland Van den Brug B.V.
inDrachten
Regio: Friesland,Groningen,Drenthe
Autoland Van den Brug B.V.
inDrachten
Regio: Friesland,Groningen,Drenthe
Pouw Automotive
inHarderwijk
Regio: Drenthe,Overijssel,Gelderland
Pouw Automotive
inMeppel
Regio: Drenthe
Pouw Automotive
inHarderwijk
Regio: Gelderland
Maak jij het verschil?
Binnen onze organisatie ben jij de spil naar de toekomst. Volkswagen is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.
Pouw Automotive Van den Udenhout Groep Muntstad. De Waal Autogroep Auto Flevo BV Century Autogroep A-Point Groep M. de Koning Autobedrijven Huiskes-Kokkeler Autogroep Bourguignon Leeuwarden B.V. Ames Autobedrijf Van Mossel Volkswagen/Audi Vallei Auto Groep Veenendaal Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.