Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek nu

Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Ontwikkel jezelf

Schrijf je nu in!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?
Binnen de Volkswagen organisatie bieden wij volop uitdagende functies.
Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

Volkswagen Bedrijfswagens

In 1947 zit zakenman Ben Pon aan tafel bij Volkswagen. Met potlood maakte hij een ruwe schets van een rechthoekige transportwagen. Een kleine drie jaar later start de productie van de eerste Volkswagen Transporter. Bijna 60 jaar geleden werd in Hannover de basis gelegd voor Volkswagen Bedrijfswagens, nu de belangrijkste productiefaciliteit voor het merk Volkswagen Bedrijfswagens. Binnen de Volkswagen-groep is Volkswagen Bedrijfswagens verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en distributie van lichte bedrijfsvoertuigen. De modellenreeks bestaat uit bestelwagens, multifunctionele voertuigen, kampeerauto's en pick-ups. Volkswagen Bedrijfswagens produceert op dit moment bedrijfsauto’s op vier locaties; Hannover, Poznań, Pacheco en Września.

Lees meer >>>

Automotive Vacatures
Autoland Van den Brug B.V.
inDRACHTEN
Regio: Friesland,Groningen,Drenthe
M. de Koning Autobedrijven
inCapelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam
Regio: Randstad
Van den Udenhout Groep
inOss
Regio: Noord-Brabant
Van den Udenhout Groep
inVeldhoven
Regio: Noord-Brabant
Muntstad
inZeist
Regio: Utrecht
Maak jij het verschil?
Binnen onze organisatie ben jij de spil naar de toekomst. Volkswagen is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.
A-Point Groep Van Mossel Volkswagen/Audi Vallei Auto Groep Veenendaal Huiskes-Kokkeler Autogroep Ames Autobedrijf Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Bourguignon Leeuwarden B.V. Century Autogroep AutoArena Groep Auto Borchwerf Groep B.V. De Waal Autogroep Auto Flevo BV Muntstad. Van den Udenhout Groep Pouw Automotive M. de Koning Autobedrijven
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.