Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek nu

Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Ontwikkel jezelf

Schrijf je nu in!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?
Binnen de Volkswagen organisatie bieden wij volop uitdagende functies.
Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

Volkswagen Bedrijfswagens

In 1947 zit zakenman Ben Pon aan tafel bij Volkswagen. Met potlood maakte hij een ruwe schets van een rechthoekige transportwagen. Een kleine drie jaar later, in 1950, start de productie van de eerste Volkswagen Transporter. Daarmee is in Hannover de basis is gelegd voor Volkswagen Bedrijfswagens. Binnen de Volkswagen-groep is Volkswagen Bedrijfswagens verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en distributie van lichte bedrijfsvoertuigen. De modellenreeks bestaat uit bestelwagens, multifunctionele voertuigen, kampeerauto's en pick-ups. Volkswagen Bedrijfswagens produceert op dit moment bedrijfsauto’s in fabrieken op verschillende plekken in de wereld.


Lees meer >>>

Automotive Vacatures
Van Mossel Automotive Groep
inWaalwijk
Regio: Noord-Brabant
Pouw Automotive
inRijssen
Regio: Overijssel,Gelderland
Pouw Automotive
inHardenberg
Regio: Drenthe,Overijssel
Van Mossel Automotive Groep
inTilburg
Regio: Noord-Brabant
De Waal Autogroep
inTiel
Regio: Gelderland
Maak jij het verschil?
Binnen onze organisatie ben jij de spil naar de toekomst. Volkswagen is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.
De Waal Autogroep Van den Udenhout Groep Pouw Automotive Vallei Auto Groep Veenendaal Van Mossel Volkswagen/Audi Ames Autobedrijf Auto Hoogenboom Bourguignon Leeuwarden B.V. M. de Koning Autobedrijven Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Pon Dealer Huiskes-Kokkeler Autogroep Wealer Muntstad.
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.