Maas-De Koning

Maas-De Koning

Adresgegevens

Adres:Stormpolderdijk 38
Postcode:2921LL
Stad:KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Telefoon:+31180559596

Over: Maas-De Koning

Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning Autobedrijven. Met de automerken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop maken ons aanbod compleet.

Met ruim 180 gemotiveerde medewerkers werken we dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten.

Wij, van M. de Koning, willen excelleren in ons vak. We zijn ervan overtuigd dat als je van je werk houdt, je daarin de top wilt halen. Zoals voetballers op een dag in de Kuip willen spelen en musici in Ahoy of de Doelen, willen wij bij en aan een vernieuwend autobedrijf werken waar Rijnmond voor omrijdt.<br /> <br /> Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf gevestigd in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord). Wij zijn sinds de jaren 60 een begrip in de regio en hebben als organisatie een behoorlijke groei gemaakt. Wij streven ernaar om verder te groeien met de (circa 170) gemotiveerde medewerkers van M. de Koning die dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten werken. <br /> <br /> Wanneer je bij ons komt werken word je onderdeel van een hecht team, we hebben oog voor jou als persoon. We richten ons als werkgever op jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je nu dezelfde functie wilt blijven uitvoeren of je wilt doorstromen, onze branche vraagt van ons allemaal dat we ons continue blijven ontwikkelen en daar faciliteren wij jou bij. Wij streven ernaar dat alle medewerkers met plezier bij ons werken.<br /> <br /> Uitdaging, beloning, samenwerking, betrokkenheid en fun zijn de gebieden waarop wij ons willen onderscheiden. Dit doen wij bijvoorbeeld door ruime ontwikkel- en opleidingskansen te bieden en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: vakantieopbouw, een goede pensioenregeling, een marktconforme reiskostenvergoeding, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en de mogelijkheid om een fiets te leasen. Daarnaast bieden wij alle medewerkers van M. de Koning een online voordelenplatform aan met aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen van diverse A-merken. Ook staan wij stil bij persoonlijke gebeurtenissen en zijn wij er voor onze medewerkers. Wij denken actief mee in elke situatie! <br /> <br /> Wij hebben vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Ommoord) en vertegenwoordigen met trots en passie de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Onderhoud, leasing, verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop maken ons aanbod compleet.

Sector:

Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's

Recente vacatures van Maas-De Koning

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Werkplaatschef

Krimpen aan den IJssel

Werkplaatschef

Krimpen aan den IJssel

Serviceadviseur

Krimpen aan den IJssel

Serviceadviseur

Woerden

Serviceadviseur

Nieuwkoop

Autotechnicus (Hoogvolt)

Alphen aan den Rijn
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.