Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Reviews

Onze relaties kunnen u als geen ander vertellen waarom zij WerkenbijVolkswagenBedrijfswagens.nl samen met het netwerk van AutomotiveVacaturebank.nl inzetten voor hun wervingsactiviteiten.

Onderstaand een greep van de vele positieve reacties:

Moniek Kremer, Personeelsadviseur Pouw Automotive

WerkenbijVolkswagenBedrijfswagens i.c.m. Automotive Vacaturebank zijn voor Pouw Automotive al jaren belangrijke wervingskanalen om talentvolle nieuwe medewerkers aan te trekken. De recente uitbreiding met nieuwe wervingsportalen vormt voor ons hierin alleen maar een meerwaarde. Bij het vinden van de juiste kandidaat is er een wisselwerking tussen de kracht van de sites en de kracht van de vacature welke door ons wordt geplaatst. Het team van Automotive Vacaturebank stuurt ons hierin bij waar nodig en voorziet ons van waardevolle tips en input. Zij hebben de vaardigheid van het meedenken, eerlijk zijn naar elkaar toe en vooral de drive om het voor ons als klant zo succesvol mogelijk te willen laten zijn. Dit alles maakt voor ons dat wij graag gebruik maken en ook blijven maken van Automotive Vacaturebank.


Joey Struijs, Recruitment coördinator Van Tilburg Bastianen Groep

Wij ontvangen veel goede reacties op onze vacatures en zijn erg tevreden over de service van Peter en zijn team. Zij werken professioneel, klantgericht en hebben veel kennis van de branche, mijn complimenten! 

 

Arno Folkerts, Directeur Auto Borchwerf Groep

Al onze vacatures plaatsen wij bij Automotive Vacaturebank en het daarbij behorende netwerk. Betrouwbaar en snel. Peter & team bedankt! 

 

Gertia Haerkens Corporate Recruiter - PON's Automobiel Handel

Automotive Vacaturebank is voor Pon zeker van toegevoegde waarde bij het invullen van vacatures. Peter is erg betrokken bij de Pon organisatie en denkt mee met onze recruitment processen. Automotive Vacaturebank is professioneel, servicegericht en heeft veel kennis van de branche.

CV Demografie Statistieken

Er zijn 30520 kandidaten in onze database.

Meer resultaten
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.