Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Infrastructuur specialist

Locatie

Waalwijk

Opdrachtgever

Van Mossel Automotive Groep

Vacature Infrastructuur specialist


Wat ga je doen?

Binnen het IT-team zoeken wij een nieuwe collega die bij ons komt versterken als infrastructuur specialist. In deze rol ben jij samen met je 9 collega infrastructuurspecialisten verantwoordelijk voor de gehele infrastructuur binnen de Van Mossel Automotive Group. Jij beheert de verschillende datacenters en onderhoud deze. Dit gebeurt voornamelijk op afstand maar wanneer het nodig is pak jij de auto naar locatie om een check uit te voeren. Wanneer er systemen of infrastructuur gewijzigd moet worden, overzie jij het hele proces. Dit test jij, rapporteer jij en bij het live gaan los jij de eventuele problemen op. Daarnaast draag jij zorg voor de beveiliging op IT gebied en ben jij verantwoordelijk voor de back-up omgeving. Deze dient uiteraard altijd up to date te zijn. Daarnaast neem jij deel aan diverse projectgroepen binnen de gehele group, denk hierbij aan optimalisatie of verbetertrajecten maar ook aan het aansluiten van een nieuw bedrijfsonderdeel in het buitenland. Kortom, een verantwoordelijke en veelzijdige functie! Wat je verantwoordelijkheden nog meer kunnen zijn?

  • Het ontwerpen van systemen, deze testen en resultaten rapporteer jij aan de directie;
  • Onderzoeken naar nieuwe technologieën om altijd te optimaliseren;
  • Beheren en onderhouden van diverse diensten.

Profiel Infrastructuur specialist

Wie ben jij?
Het spreekt voor zich dat werken in de IT wereld niet nieuw is voor jou. Jij weet veel van infrastructuur en hier wil jij je verder in ontwikkelen bij een snel groeiende organisatie. Jij bent secuur, hebt analytisch denkvermogen en kijkt kritisch naar optimalisaties. Je vindt het leuk om in contact te staan met verschillende collega’s binnen het bedrijf en ook het schakelen met externe partijen is voor jou geen probleem. Hierdoor heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Daarnaast beschik jij minimaal over:

  • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de ICT en 3 jaar werkervaring in een relevante of soortgelijke functie;
  • Kennis van Azure/Cloud en ESX VMware;
  • Bereid om te reizen voor je werk;
  • Een fulltime beschikbaarheid.


Wat bieden wij jou?
In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard en zijn nog lang niet uitgegroeid. Wij bieden onze klanten graag een passende oplossing voor mobiliteit, voor iedereen en dat doen we goed met onze verschillende bedrijfsonderdelen. Ondanks dat wij inmiddels een groot bedrijf zijn, blijven wij een familiebedrijf. Hierdoor schakelen wij snel en hebben we korte lijnen. Vanuit ons hoofdkantoor in Waalwijk ondersteunen wij de gehele Van Mossel Automotive Group. Ook ons ICT team is hier gevestigd. Als infrastructuur specialist val je onder dit team dat bestaat uit 17 collega’s. Wij zijn een gezellig team, dat houdt van aanpakken. Wij willen onszelf graag ontwikkelen en de business nog meer ondersteuning bieden. Wij bieden jou een dynamische, afwisselende en verantwoordelijke baan waarbij je volop de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Wij laten jou graag samen met onze organisatie meegroeien. Daarnaast kun je o.a. rekenen op:

  • Een goed salaris passend bij jouw ervaring;
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op je zorgverzekering;
  • Het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze;
  • Onbeperkt toegang tot de Van Mossel Academy;
  • Werken in een spiksplinternieuw hoofdkantoor;
  • Gratis toegang tot de bedrijfsfitness;
  • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie!


Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteren kan eenvoudig via de website, maar je kunt ook altijd bellen naar Relinde Gronert via 06-23511949.

Meer details
Functiegroep
  • ICT & Digital
Regio
  • Noord-Brabant
Aantal uren
  • 40 uur
Gerelateerde vacatures
Pouw Automotive
in Apeldoorn
De Waal Autogroep
in Tiel
De Waal Autogroep
in Tiel
De Waal Autogroep
in Tiel
Deel deze vacature:
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.