Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek nu

Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Ontwikkel jezelf

Schrijf je nu in!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?
Binnen de Volkswagen organisatie bieden wij volop uitdagende functies.
Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

Vaak gestelde vragen

Ik heb een andere baan gevonden. Moet ik mij uitschrijven of kan ik rustig in het database blijven staan tot ik weer interesse heb om de nieuwsbrief te ontvangen?

Als je je als niet-actief zoekend wilt laten vermelden dan is de gemakkelijkste wijze het sturen van een mailtje naar info@automotivevacaturbank.nl, met daarin de tekst: "Andere baan gevonden, graag op status niet actief zoekend." Dat heeft voor jou als voordeel dat je je niet opnieuw hoeft in te schrijven wanneer je weer een nieuwe baan wilt of je wilt oriënteren, maar met een mailtje "Activeer mijn status" de eerstvolgende nieuwbrief per e-mail weer gewoon krijgt. Verwijder wel even jouw job search agents en eventueel jouw RSS instellingen. Wanneer je jezelf weer wilt oriënteren, maak deze dan weer aan.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
Automotive Vacatures
Van den Udenhout Groep
inEindhoven
Regio: Noord-Brabant
Van den Udenhout Groep
inHelmond
Regio: Noord-Brabant
De Waal Autogroep
inGorinchem
Regio: Zuid-Holland
Broekhuis Holding
inNoord Holland
Regio: Noord-Holland
Maak jij het verschil?
Binnen onze organisatie ben jij de spil naar de toekomst. Volkswagen is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.
Bourguignon Leeuwarden B.V. A-Point Groep Auto Flevo BV Autohaas Groep De Waal Autogroep Vallei Auto Groep Veenendaal Van Mossel Volkswagen/Audi Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Ames Autobedrijf Century Autogroep Huiskes-Kokkeler Autogroep M. de Koning Autobedrijven Van den Udenhout Groep Muntstad. Auto Borchwerf Groep B.V. AutoArena Groep Martin Schilder Alkmaar Auto Hoogenboom
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.