Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek nu

Werken bij Volkswagen Bedrijfswagens

Ontwikkel jezelf

Schrijf je nu in!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?
Binnen de Volkswagen organisatie bieden wij volop uitdagende functies.
Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

Volkswagen Bedrijfswagens

In 1947 zit zakenman Ben Pon aan tafel bij Volkswagen. Met potlood maakte hij een ruwe schets van een rechthoekige transportwagen. Een kleine drie jaar later start de productie van de eerste Volkswagen Transporter. Bijna 60 jaar geleden werd in Hannover de basis gelegd voor Volkswagen Bedrijfswagens, nu de belangrijkste productiefaciliteit voor het merk Volkswagen Bedrijfswagens. Binnen de Volkswagen-groep is Volkswagen Bedrijfswagens verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en distributie van lichte bedrijfsvoertuigen. De modellenreeks bestaat uit bestelwagens, multifunctionele voertuigen, kampeerauto's en pick-ups. Volkswagen Bedrijfswagens produceert op dit moment bedrijfsauto’s op vier locaties; Hannover, Poznań, Pacheco en Września.

Lees meer >>>

Automotive Vacatures
Autobedrijf RijnWoud BV
inRotterdam
Regio: Randstad,Zuid-Holland
Van den Udenhout Groep
inEINDHOVEN
Regio: Noord-Brabant
Stern Groep B.V.
inPurmerend
Regio: Randstad,Noord-Holland
Van den Udenhout Groep
inEindhoven
Regio: Noord-Brabant
Muntstad
inZeist
Regio: Utrecht
Maak jij het verschil?
Binnen onze organisatie ben jij de spil naar de toekomst. Volkswagen is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.
Van den Udenhout Groep Muntstad. Pouw Automotive Auto Hoogenboom Auto Flevo BV De Waal Autogroep Ames Autobedrijf AutoArena Groep Auto Borchwerf Groep B.V. Autohaas Groep M. de Koning Autobedrijven Van Mossel Volkswagen/Audi Bourguignon Leeuwarden B.V. A-Point Groep Huiskes-Kokkeler Autogroep Vallei Auto Groep Veenendaal Martin Schilder Alkmaar Century Autogroep Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.