Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Online Sales Assistent

Locatie

Gorinchem

Opdrachtgever

De Waal Autogroep

Vacature Online Sales Assistent

Als Online Sales Assistent ben je onderdeel van ons 10-koppige marketingteam in Gorinchem. Jouw collega’s zijn andere Online Sales Assistents, Telefonistes en Marketeers. Wij hebben een duidelijke visie op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Wij noemen dit "Verkopen à la De Waal". Wij geloven in specialismen. Doen waar je goed in bent. Als Online Sales Assistent speel jij een belangrijke rol in dit proces.

Hoe ziet je dag eruit?

Je start je computer op en ziet in de lead-inbox dat er veel mensen een aanvraag hebben gedaan op onze website. Je verwerkt alvast wat gegevens in het klantensysteem en gaat daarna bellen. Je krijg mevrouw De Boer aan de lijn. Zij heeft interesse in een Volkswagen Polo en wil graag haar SEAT Ibiza inruilen. Jij bent degene die gerichte vragen stelt om tot de juiste auto te komen. Tot slot maak je een afspraak bij één van je verkoopcollega's in de agenda, zodat de huidige auto op locatie getaxeerd kan worden.

In de middag ga je aan de slag met het online plaatsen van de auto’s die we op voorraad hebben. Je zorgt voor een goede internetpresentatie van zowel de jong gebruikte als nieuwe auto’s. Met het uitkiezen van de juiste foto’s en het samenstellen van de advertenties werk je heel precies zodat iedere auto het podium krijgt die het verdient en de juiste opties worden uitgelicht.

Aan het einde van de dag bekijk je of je nog klanten van een dag eerder kunt bereiken. Je kunt met een tweede contactpoging toch nog wat afspraken scoren. De dag zit er op, je sluit af en gaat met een voldaan gevoel naar huis!

Profiel Online Sales Assistent

Wij vragen:

  • Een service- en klantgerichte instelling;
  • Enthousiast, zelfverzekerd en sociaalvaardig;
  • Je bent commercieel- en resultaatgericht ingesteld;
  • Je bent 4 doordeweekse dagen per week en één zaterdag per 2 weken beschikbaar, andere dagen in overleg.

Aanbod

Wij bieden je veel:

  • Een baan in een enthousiast en sfeervol team;
  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een gedegen inwerkperiode en op maat gemaakte opleidingsmogelijkheden;
  • Een fijne werkgever met oog voor prestaties en capaciteiten;
  • Werken met de mooiste automerken.

Bedrijfsprofiel

De Waal Autogroep is een dynamisch dealerbedrijf met groeiambities. Met ruim 300 medewerkers en 9 vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel behoort De Waal Autogroep tot één van de grootste autobedrijven in midden Nederland. Naast de dealerschappen van Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens behoren een eigen universele leasemaatschappij (Autolease Midden Nederland) en een schadeherstelbedrijf ook tot de groep. De vestigingen van De Waal Autogroep kenmerken zich door een plezierige informele werksfeer, een hoge effectiviteit en een open cultuur waarin elke medewerker de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

Contact

Ja, ik wil deze baan!

We vertellen je graag meer over de functie en ons bedrijf. Óf vertel ons jouw verhaal. Overtuig ons door op de button te klikken. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Astrid Garcia op 0183 – 407 550.

Meer details
Functiegroep
  • Commercieel
  • Marketing
Regio
  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Zuid-Holland
Aantal uren
  • 36 uur
Gerelateerde vacatures
Pouw Automotive
in Apeldoorn
Pouw Automotive
in Apeldoorn
De Waal Autogroep
in
Maas-De Koning
in Uithoorn
Deel deze vacature:
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
www.werkenbijvolkswagenbedrijfswagens.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.